Christiaan Tiesters
Christiaan Tiesters
Marketing Wizard

Digitale transformatie in finance - IxorDocs op het Finsiders event

Digitale transformatie in finance - IxorDocs op het Finsiders event

Digitale transformatie in finance - IxorDocs op het Finsiders event

Met IxorDocs kan je, zonder bijkomende investeringen in eigen software of personeelsopleidingen, veilig digitale documenten ontvangen en verzenden.  De ervaring die we met IxorDocs hebben opgebouwd delen we graag in onze webinar in samenwerking met Twikey en Finsiders. Onze spreker Christiaan Tiesters legt de focus op binnenkomende document verwerking.

Onze spreker Christiaan Tiesters legt de focus op binnenkomende document verwerking

Het is ondertussen duidelijk: wie reeds investeerde in digitale transformatie, kan probleemloos volgen wanneer het speelveld verandert. Wie nog verder vooruitkijkt, leidt de dans.

Maar hoe ga je concreet aan de slag met automatisatie, digitalisatie én transformatie binnen dat financiële speelveld? En hoe ver kan je hierin gaan?

In dit webinar geven we een praktisch kader waarin je transformatie kan sturen evenals enkele praktische voorbeelden van procesoptimalisatie en hun impact binnen het financieel departement. Zo krijg je een inkijk in de vele mogelijkheden van digitalisatie en automatisatie aan de hand van specifieke tools van Ixor en Twikey.

Afsluiten doen we met een aantal quicktips, zodat je met enkele praktische handvaten snel aan de slag kan. We voorzien ruim de tijd voor Q&A.

Contact

Schuttersvest 75
2800 Mechelen
linkedin logo
Ixor is member of Hybrio Design.
Hybrid products for a connected world.