Ontdek onze cases hier!

Where people drive progress

Ons team van gepassioneerde experts staat klaar om mee te bouwen aan jouw digitale droom.

WE DO IT TOGETHER

How we work

Onze aanpak combineert expertise met een diepgaande analyse van jouw behoeften en een persoonlijke benadering.
Zo bouwen we samen aan jouw digitale droom.
AI & CLOUD BLOGS

Dive into our know-how

In onze expert-blogs vind je de nieuwste digitale inzichten, trends en innovaties om je op de hoogte te houden en te inspireren.
EXPERTISE LIGHTS THE WAY

EXPERTTEAM

Wij stellen voor elke klant een op maat samengesteld team van experts samen, perfect afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften en de gewenste digitale oplossingen.

WE DIVE DEEP

DIAMOND APPROACH

In de loop der jaren hebben we een methode ontwikkeld om duurzame digitale oplossingen te bouwen: de DIAMOND APPROACH.

Tijdens enkele workshops duiken we diep in jouw bedrijf. Deze workshops bieden ons voldoende inzicht om tijdens het traject aanpassingen te kunnen maken en snel oplossingen te vinden die de duurzaamheid van jouw software waarborgen.

Fitting Technology

Je kunt rekenen op onze uitgebreide toolkit en bewezen frameworks om een op maat gemaakte, zeer kwalitatieve en betrouwbare oplossing voor je te bouwen. Onze experts staan ter beschikking, begeleiden je gedurende het hele proces en helpen je de te maken keuzes te begrijpen en vooruit te kijken.

Agile & Lean

Jouw project komt tot leven met snelle en efficiënte ontwikkelingsprints om de deadlines te halen. Voor je het weet, beschik je over de software die je nodig hebt.

Relentless Commitment

Jouw project motiveert ons om op het hoogste niveau te presteren. Je zult al snel het gevoel hebben dat onze experts altijd deel hebben uitgemaakt van jouw team.
Bij Ixor zorgen ze ervoor dat ze onze business en bezorgdheden goed kennen. De consultants zijn knappe koppen die zich snel kunnen inwerken, maar die ook out of the box kunnen denken om met vernieuwende oplossingen te komen.
Regis Stievenard
Vlaams Verkeerscentrum van het Agentschap Wegen & Verkeer
Na een vergelijkende test zagen we dat de performantie van de OCR bij IxorDocs significant beter was. Vooral door de specialisatie in de BENELUX markt.
Vincent Depoortere
Co-founder van OkiOki
WE DO IT TOGETHER

Let's meet!

Benieuwd naar wat we met Ixor voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Klik op onderstaande link en boek een kennismakingsgesprek in - je komt terecht bij Roel - en we ontmoeten elkaar snel!

Contact

Schuttersvest 75
2800 Mechelen
linkedin logo
Ixor is member of Hybrio Design.
Hybrid products for a connected world.

Where digital knowledge & a human touch meet.