Ontdek onze cases hier!

Where digital knowledge meets the human touch.

Cloud & AI

Bij Ixor brengen we de kracht van Cloud en AI samen om jouw bedrijf te transformeren en te laten groeien.

Artificial Intelligence

Bij Ixor geloven we sterk dat kunstmatige intelligentie niet als een geïsoleerd hulpmiddel kan functioneren, maar juist volledig geïntegreerd moet zijn binnen jouw organisatie.

Onze passie is om AI-oplossingen te implementeren die een echte meerwaarde bieden, door ze in te bedden in de structuur en cultuur van jouw onderneming. We begrijpen wat je nodig hebt, of het nu gaat om het verbeteren van operationele efficiëntie of het ontwikkelen van slimme producten.

Het detecteren van epilepsieaanvallen in EEG signalen, het gebruiken van informatie uit van documenten of de analyse van digitale beelden van de darm-mucosa zijn slechts enkele van onze recente verwezenlijkingen. 

Onze focus ligt op goed ontworpen AI-systemen die mens en machine naadloos laten samenwerken.

Cloud

Klaar voor een digitale transformatie
We are here for you!

Ons gepassioneerde team van cloud-architecten levert niet alleen de gewenste digitale oplossing, maar ondersteunt je ook vanaf het eerste ontwerp tot het ontwikkelingsproces en ondersteuning van de productieprocessen.

Met een bewezen track record in DevOps-transformaties, hebben we zowel grote als kleine bedrijven geholpen om hun doelen te realiseren.

Onze diepgaande ervaring begeleidt je moeiteloos bij het omarmen van de DevOps-cultuur, die naadloos aansluit op Agile Softwareontwikkeling.

Wij bij Ixor zijn er om jou te ondersteunen.

CASE I CLOUD SERVICES
Ixor bouwt mee aan de digitale droom van jouw bedrijf.  We bouwden reeds mee aan software voor Doccle, Acerta, Vlaams Verkeerscentrum, Bank Van Breda, Belfius en vele anderen.
CASE I ARTIFICIAL INTELLIGENCE
Ixor is gespecialiseerd in custom AI oplossingen, op maak gemaakt voor jouw bedrijf en use-case. Ons AI team implementeert de nieuwste research: van automatische analyse van weefsel via computer vision, tot custom document verwerking en procesoptimalisatie voor jouw bedrijf.WE DO IT TOGETHER

Let's meet!

Benieuwd naar wat we met Ixor voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Klik op onderstaande link en boek een kennismakingsgesprek in - je komt terecht bij Roel - en we ontmoeten elkaar snel!

Contact

Schuttersvest 75
2800 Mechelen
linkedin logo
Ixor is member of Hybrio Design.
Hybrid products for a connected world.